top of page
Tietosuoja

Sivustolla vastaanotetaan, kerätään ja tallennetaan sivuston käyttäjiltä tulevaa tietoa, mm. IP-osoite ja Google Analytics-palvelun keräämä tieto. Kerätyn tiedon avulla analysoidaan sivuston liikennettä, kehitetään blogin luettavuutta ja sisältöä, voidaan havaita väärinkäyttöä ja reagoida siihen.

Yksittäisten käyttäjien henkilötietoja, kuten nimeä tai sähköpostiosoitteita ei sivustolla kerätä. Koska henkilötietoja ei kerätä, niitä ei näin ollen myöskään käytetä kampanjointiin tai yhteydenottoon eikä jaeta kolmansille osapuolille.

Sivusto toimii Wix.com -onlinealustalla, joka mahdollistaa blogipalvelun tarjoamisen käyttäjälle. Wix.com tallentaa keräämänsä tiedot turvallisilla palvelimilla palomuurilla suojattuna.

Google Analytics auttaa sivustojen ja sovellusten omistajia ymmärtämään, miten ihmiset käyttävät palvelua, käyttää evästeitä kerätäkseen tietoa ja raportoidakseen sivustojen käyttötietoja ilman, että Google saa tietoonsa kävijöiden henkilöllisyyttä. Google Analyticsin palvelulle jakamat tiedot eivät sisällä yksilöityä tietoa.

Lisätietoa: https://policies.google.com/technologies/cookies

Sivusto sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin. Sivusto ei vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä.

bottom of page